BUĎ V SÚLADE SO SEBOU! NIE S OKOLÍM

A to sa týka úplne všetkého. Či už si vyberáš partnera, byt, vysokú školu, prácu alebo len “šaty” tak sa riaď tým, čo ty sama/sám chceš. Po čom tvoje srdce skutočne túži. Kam ťa to vnútorne ťahá? Veľakrát počúvam o náročnosti. O tom, veď si už vyber a nevymýšľaj toľko. Samozrejme netreba to zahnať do extrému perfekcionizmu. Avšak ak si niečo alebo niekoho vyberám volím tak, aby som bola JA SPOKOJNÁ.

Pretože môj život nebude žiť ani moja kamoška, rodina či suseda. Budem ho žiť a žijem ho len ja. Toho sa ale práve paradoxne mnohokrát bojíme. Čo ak sa rozhodnem takto alebo takto? Čo mi na to povedia rodičia (hoci som už dávno dospelá)? Nuž žiť v súlade so sebou nie je jednoduché avšak krok po kroku uvidíš, že je to to najlepšie čo môžeš pre seba spraviť.!

A práve preto je tak extrémne dôležité BYŤ V SÚLADE. Samozrejme občas sú za tým aj výčitky a kopec strachov. Žiaľ aj to patrí k životu a k tomu rozhodnutia ŽIŤ SVOJ ŽIVOT V SÚLADE SO SEBOU A PODĽA SEBA. Nedávno som o tejto téme natáčala video na mojej FB stránke Biankanotes by Janka.

SI V SÚLADE SO SEBOU? POČÚVAŠ SVOJ VNÚTORNÝ HLAS?

Odporúčné