Ako som naháňala škrečka v klietke!

No fyzicky by som to určite nerobila, ja a čokoľvek čo pripomína myš sa k sebe proste nehodíme. Avšak obrazné pomenovanie, chápeme sa! Nuž tak asi o mne viete, že som si prešla neskutočným množstvom konzultácii, platených kurzov, mentoringov a terapií v snahe konečne nájsť to tajomstvo. Konečne sa stať tou ženou, ktorá bude vyčistená od všetkých limitov a presvedčení. Konečne uchopiť to tajomstvo perfektného partnerského vzťahu. Konečne prestať všetko nonstop riešiť a stresovať sa pre to, čo bude (na základe toho čo bolo). 

Čím viac som kupovala, tým horšie to bolo. A tak som si postupne uvedomila, že ani tadiaľ cesta nevedie. Nie je to o tom všetko vedieť, poznať všetky techniky a prejsť všetkými možnými terapiami. Abslotúne nie. Aj keď myslím, že všetko mi niečo dalo odporúčam aj vám nezaseknúť sa v tomto bode – STÁLE MI NIEČO CHÝBA, NIE SOM DOKONALÁ!

Nechýba, som ok a dokonalá už teraz, už taká aká som. A som vhodná a pripravená aj na krásny vzťah. SKRÁTKA SOM DOSŤ DOBRÁ!

Samozrejme je za mnou obrovský kus práce, ktorý by bez toho množstva kurzov neexistoval. Cítim sa miliónkrát lepšie len chcem zdôrazniť, že som si uvedomila, že už netreba naháňať toho škrečka (zázračnú techniku). 

Aj so svojimi klientkami spolupracujem istý čas, žiaden koučing na rok či podobné veci. Tým by som len vytvorila efekt neskutočnej pokazenosti človeka. A ako by to pomohlo? Nijako. Mne sa to stalo, čím viac som šla rozumom do príčin a do svojej minulosti tým horšie. Aj preto sa pri sedeniach nerýpem v minulosti hlavou. Jednorázovo cez pocity a ideme ďalej. Nie však v štýle no jo ty si chúďa lebo sa ti toto a toto stalo a ideme to rozobrať do špendlíka.

Takže nenaháňaj dokonalosť, nie je nikde vonku. Je ukrytá v tebe a ja ti pomôžem to v sebe objaviť.

Kto sa v tom našiel? Kto tak isto ako ja spadol do tej pasce – nie som dosť dobrá?

Odporúčné